Hľadáte prácu? Bude z čoho vyberať

JobSpoTT má skvelú kombináciu pracovných pozícií. Zo širokej ponuky práce si dokáže vybrať každý, kto veľtrh práce v Mestskej športovej hale v Trnave 7. novembra 2017 navštívi.

Veľké firmy z trnavskej oblasti najčastejšie ponúkajú prácu v technicky zameranej výrobe. Aj preto sú na našom pracovnom trhu najčastejšie voľné miesta najmä technického zamerania. Veľtrh práce JobSpoTT, ktorého prípravy sú v plnom prúde, sa však tento rok snaží vytvoriť podstatne širšiu paletu pracovných miest. „Rozhodli sme sa pripraviť čo najširšiu ponuku nielen technických, ale aj netechnických pracovných pozícií a to sa nám podarilo. JobSpoTT má aj miesta v administratíve, službách a výrobe, prácu pre študentov, matky po materskej,  brigády a miesta na plný aj čiastočný úväzok.“ objasňuje zámer organizátorov Igor Holeczy z Národného kariérneho centra.

Kto má záujem naštartovať svoju kariéru a pracovať, na veľtrhu práce JobSpoTT si bude mať z čoho vyberať. Návšteva veľtrhu znamená tiež, že človek hľadajúci zamestnanie sa môže osobne spýtať na pracovné podmienky, alebo na mieste zistiť od zamestnávateľov, aké predpoklady by mal spĺňať záujemca o voľnú pozíciu. Ako hovorí Miro Koleník, z Národného kariérneho centra, JobSpoTT je aj preto výnimočným podujatím, lebo organizátorom z Národného kariérneho centra záleží na priamom spojení zamestnávateľov a ľudí, hľadajúcich prácu:„JobSpoTT sa zámerne odlišuje od neosobného internetového fungovania pracovného trhu. Je iný, lebo je o komunikácii, chceme, aby na našom podujatí ľudia niečo zažili, navzájom spolu hovorili a dozvedeli sa zaujímavé a užitočné veci.

Ponuka veľtrhu práce JobSpoTT je lákavá, takže sa oplatí zapísať si jeho termín do kalendára a využiť šancu na dobré zamestnanie.

Generálnym partnerom podujatia JobSpoTT je ZF Slovakia, hlavní partneri sú spoločnosti  PCA Slovakia, BOGE Elastmetall Slovakia, Simunek.sk a Amazon, partnerom je Jaguar Land Rover. Gestorom je Úrad práce v Trnave.