Hľadáte vyšší plat? Príďte na JobSpoTT 2017

Pracujete, končíte strednú školu? Vyzerá to tak, že s dobrými správami o zvyšovaní miezd sa roztrhlo vrece. Dobrý dôvod, aby ste navštívili tohtoročný JobSpoTT v Mestskej športovej hale v Trnave 7. novembra 2017, kde budú vystavovať aj firmy, ktoré ponúkajú zaujímavú prácu a atraktívne mzdy.

shutterstock_495908887

Už  v predchádzajúcich mesiacoch prišlo k relatívne dynamickému nárastu platov vo veľkých podnikoch. Trh práce je naklonený zamestnancov a si môžu vyberať ku komu pôjdu pracovať a tým  aj oni si môžu určovať, za akú cenu budú pracovať. A tento trend bude pokračovať. Tvrdia to analytici. Podľa nich by totiž nominálny rast miezd v slovenskej ekonomike v najbližších rokoch mohol byť vyše 4 %-ný, po odčítaní inflácie by ten reálny rast miezd mohol dosiahnuť vyše 3 % v tomto a v nasledujúcich rokoch. Nedostatok vhodnej pracovnej sily by mal v tomto roku teda tlačiť nahor mzdy. V 1. štvrťroku priemerná hrubá nominálna mesačná mzda dosiahla podľa údajov Štatistického úradu SR 897 eur. Z hľadiska regiónov rástli medziročne najrýchlejšie mzdy v Trnavskom kraji.

Vyrazte za príležitosťou

Ste po strednej, netúžite po vysokej. Zháňate si prvé zamestnanie? Prípadne niekde makáte a hľadáte si lepší džob? Chcete mať prehľad? Neseďte doma, vyrazte za príležitosťou. Na veľtrhu práce JobSpoTT máte šancu nájsť si prácu. Nájdete tam viac ako tri tisíc pracovných ponúk. Bol by zázrak, keby sa nenašlo nič pre vás.

ZF Slovakia, Boge, Šimunek, PSA Groupe, Amazon, JaguarLandRover, Slovnaft, IDC Holding, Železnice SR a ďalšie – to sú spoločnosti, ktoré vás chcú. Na JobSpoTTe môžete bližšie spoznať ich výrobu či služby, pracovné podmienky, firemnú kultúru a možnosti odborného rastu. Pre všetkých, aj tých netrnavských sa nájde ponuka – ubytovanie, doprava do zamestnania. Kopa príležitostí to zistiť pod jednou strechou.

Bližšie informácie nájdete na www.jobspott.sk

Generálnym partnerom podujatia JobSpoTT je ZF Slovakia, hlavní partneri sú spoločnosti  PCA Slovakia, BOGE Elastmetall Slovakia, Simunek.sk a Amazon, partnerom je JaguarLandRover. Gestorom je Úrad práce v Trnave.