Trnavský veľtrh práce hlási posledné voľné miesta

Veľtrh práce JobSpoTT efektívne spája ľudí hľadajúcich prácu so zamestnávateľmi. Jeho organizátori z Národného kariérneho centra ohlásili mimoriadne vysoký počet firiem, ktoré sa ho zúčastnia.

Na 4. ročníku veľtrhu práce JobSpoTT, ktorý sa bude konať 7. novembra 2017 v Mestskej športovej hale v Trnave je aktuálne prihlásených viac ako 40 vystavovateľov. Medzi nimi sú  osvedčení silní regionálni zamestnávatelia, ale aj nové medzinárodné spoločnosti, ktoré prichádzajú na Slovensko. Všetci hľadajú zamestnancov technického aj netechnického zamerania a ponúkajú perspektívu ľuďom, ochotným pracovať v oblasti západného Slovenska.

Igor Holeczy a Miro Koleník z Národného kariérneho centra hovoria o rekordnom počte prihlásených vystavovateľov a podľa aktuálnych informácií zostáva posledných 8 voľných miest pre firmy, ktoré by sa chceli na novembrovom veľtrhu práce zúčastniť. Vysoký záujem firiem o JobSpoTT však nie je náhodný, pretože tam môžu priamo osloviť svojich budúcich zamestnancov.

Pravidelnými návštevníkmi veľtrhu práce v Trnave sú predovšetkým ľudia v produktívnom veku, ktorí hľadajú prácu, alebo ju chcú zmeniť. Účastníkmi podujatia sú aj budúci absolventi – študenti stredných a vysokých škôl. Novou skupinou, ktorú organizátori očakávajú sú matky na materskej, ktoré zisťujú, aké majú pracovné možnosti a uvažujú o zamestnaní, po jej skončení.

Národné kariérne centrum sleduje trendy pracovného trhu na Slovensku a JobSpoTT v Trnave je pružnou reakciou na jeho požiadavky. Každý tam nájde, čo hľadá – ľudia uplatnenie, firmy zamestnancov a všetci spoločne prosperitu.

Zamestnávatelia, ktorí majú záujem o účasť sa môžu prihlásiť na: www.jobspott.sk

Generálnym partnerom podujatia JobSpoTT je ZF Slovakia, hlavní partneri sú spoločnosti  PCA Slovakia, BOGE Elastmetall Slovakia, Šimunek a Amazon, partnerom je Jaguar Land Rover. Gestorom je Úrad práce v Trnave.

Organizátor: Národné kariérne centrum, www.narodnekariernecentrum.sk